Zoek
Sluit dit zoekvak.

Webinar over ‘tools’ voor bewonerscommissies

1 februari 2024

|

Redactie

De Woonbond ontwikkelde een aantal nieuwe hulpmiddelen voor bewonerscommissies, waaronder een e-learning, handige stappenplannen en een brochure. Op donderdag 8 februari presenteren we de nieuwe hulpmiddelen in een webinar en laten we zien wat je er als startende of al langer actieve bewonerscommissie aan kunt hebben.

Starttijd en terugkijken | De live-uitzending van 8 februari start om 10 uur in de ochtend, duurt ongeveer 90 minuten en wordt opgenomen. Als je de live-uitzending bekijkt kun je vragen stellen via de chat. Als je inschrijft ontvang je na afloop van de live-uitzending ook een terugkijklink. Daarmee kun je de opname nog 90 dagen terugkijken, op een moment dat het jou schikt.

Kosten | Geen. Iedereen kan gratis deelnemen aan dit webinar. Je hoeft dus niet in te loggen om jezelf in te schrijven. Een kloppend mailadres aanmelden volstaat.
 
aanmelden voor 8 februari
Dit is een bericht van de Woonbond